Читај ми!

Na času fizike pala su dva gola – utakmica kao nastavno sredstvo

Bilo je direktora koji su pustili đake kući kada je igrala Srbija sa Kamerunom. Na nekim časovima krišom se gledala RTS planeta, a na nekim se utakmica gledala javno i još se uz to učila fizika.

Tatjana Marković profesorka srednje medicinske škole u Šapcu spojila je lepo i korisno - i zabavila i ispitala učenike za vreme utakmice.

„Ne mislim da su pitanja bila teška mada je pažnja učenika bila podeljena. Deo učenika je mogao da komunicira, a deo je bio potpuno u utakmici, muški deo odeljenja.

Moj plan je bio da uđem u razred i da ih pitam, jer smo se tako dogovorili", istakla je Tatjana Marković profesorka srednje medicinske škole u Šapcu.

Istakla je da kada je ušla u odeljenje videla je grupice učenika koji gledaju utakmicu.

„Mislim da je to bio potpuno pogrešan trenutak da im to otmem. Tada sam odlučila da sastavim niz pitanja koja bi meni bila intertesantna, a koja se tiču fizike. Naravno i da im dozvolim da navijaju. Na tom času pala su dva gola, a utakmica je bila nastavno sredstvo. Život se dešava u učionici i van nje, a prvenstvo u fudbalu je u toku najnezgodnijeg perioda godine jer je period ocenjivanja u školi", istakla je prof. fizike Tatjana Marković Srednje medicinske škole u Šapcu.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво