Читај ми!

Njujorški policajci izvukli čoveka sa pruge tik pre nego što je naišao voz

Dvojica njujorških policajaca i prolaznik pritrčala su u pomoć čoveku koji je pao na prugu njujorškog metroa i uspeli da se zajedno sa njim sklone na peron nekoliko sekundi pre nego što je naleteo voz.

Hrabro spasavanje na stanici u Istočnom Harlemu snimljeno je na kameri jednog od policajaca. Čovek koji je slučajno pao na prugu odnesen je u bolnicu i nije pretrpeo povrede.

Policajci Brunel Viktor i Tafik Bokt bili su na patroli na stanici metroa kada su primetili pometnju i vrisak na peronu.

Na prugu su se spustili pomoću stepenica za hitne slučajeve, a nesrećnog čoveka koji je pao podigli su uz pomoć prolaznika.

Onda su i drugi ljudi na peronu pomogli policajcima da se popnu, nekoliko sekundi pre nego što je naišao voz.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво