Читај ми!

Britiš ervejz izgubio prtljag putnika sa opremom za njegovu protetičku ruku

Fotograf, pisac i kuvar Džajls Djuli, poznat i kao Jednoruki kuvar, požalio se na Tviteru da je „Britiš ervejz“ izgubio njegov prtljag, u kojem se između ostalog nalazila oprema za njegovu protetičku ruku.

Osoblje „Britiš ervejza“ mu je, navodno, reklo da će mu posle leta torba biti vraćena što je brže moguće, ali to se nije desilo.

Djuli je istakao da je situacija prilično urgentna, jer se u prtljagu nalazi medicinska oprema koja mu je potrebna za protetičku ruku.

„Dragi ‘Britiš ervejze’, Nakon greške tokom čekiranja, moja torba nije ukrcana na let. Osoblje na aerodromu je obavešteno, a meni je obećano da će torba biti hitno poslata, uz izvinjenje za grešku. Još čekam svoj prtljag“, napisao je Djuli.

Sa zvaničnog naloga „Britiš ervejza“ zatraženo mu je još informacija.

„Prtljag sadrži medicinsku opremu za protezu, pa je moj zahtev hitan. Grešku je napravilo vaše osoblje i rečeno mi je da će biti ispravljena. Do sada nije“, istakao je kuvar.

Od „Britiš ervejza“ je stiglo još jedno izvinjenje, uz reči da za sada nemaju nikakve nove informacije.

„Nikakve nove informacije? Uopšte nisam ni dobio nikakve informacije od vas. Samo ste mi rekli da nastavljate da pratite. To nije novost“, naveo je Djuli.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи