Читај ми!

Gučijeve modele na reviji u Milanu nosilo 68 parova identičnih blizanaca

Na modnoj reviji kolekcije proleće/leto 2023, modnog brenda „Guči“, pod nazivom „Tvinsburg“ (Twinsburg), pistom u Milanu je prošetalo, ni manje ni više, nego 68 parova identičnih blizanaca.

Uoči revije koju je kreativni direktor „Gučija“, Alesandro Mikele, posvetio svojoj majci Eraldi i njenoj sestri bliznakinji Đulijani, koju on takođe naziva majkom, najpre je izrazio divljenje njihovoj jedinstvenoj vezi.

„Dve izvanredne žene koje su svoje sestrinstvo obeležile konačnim pečatom svog postojanja“, rekao Mikele uoči revije. „Živele su u istom telu. Na isti način su se oblačile i češljale. Upravo je nemogućnost savršeno identičnog ono što čini magiju blizanaca.“

Svaki par blizanaca na scenu je izašao nezavisno, odvojeni zidom od ogledana u sredini i hodali su u potpuno istim modelima. Na kraju, za neočekivano finale revije, zid je podignut i braća i sestre su se spojili i hodali držeći se za ruke niz pistu.

Nema sumnje da je ova revija pripremana mesecima i da su ogromni napori uloženi kako bi pronašli toliki broj identičnih blizanaca koji će poneti „Gučijeve“ modele. Pored toga, svaki par modela je imao odeću šivenu po meri, što govori da je i priprema odeće iz kolekcije bila jednako naporna.

„Gučijeva“ neobična revija izazvala je veliku pažnju u Milanu. Posle njih, svoje modele će predstaviti i „Versače“, dok se s nestrpljenjem očekuje debitantska kolekcija Maksimilijana Dejvisa za modnu kuću „Feragamo“ za koju je čitava modna industrija zainteresovana.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво