Читај ми!

Auto-put zasut limenkama piva

Hiljade srebrnih limenki zaustavile su saobraćaj na auto-putu na Floridi. Pivo se našlo na kolovozu nakon sudara u kojem je učestvovalo pet kamiona. Na sreću, u sudaru nije bilo ozbiljnije povređenih.

Auto-put 75 na Floridi bio je privremeno zatvoren nakon što se kamion sa paketima kompanije "Coors" sudario sa drugim vozilom i kolovoz se pretvorio u srebrno more limenki piva.

Lančani sudar dogodio se na auto-putu 75, oko 50 kilometara severno od grada Tampa, navodi se u saopštenju lokalnog odseka saobraćajne policije Floride.

Sve je počelo kada je jedan kamion s prikolicom zakačio drugi tokom prelaska u drugu traku. To je primoralo druga vozila da koče, ali jedan vozač nije uspeo da reaguje na vreme i došlo je do sudara.

Kamion koji nije uspeo da se zaustavi na vreme u prikolici je prevozio pakete piva "Silver Bullet". Lakše povrede prijavili su samo oni koji su bili u tom vozilu, navodi se u saopštenju.

Saobraćaj je regulisan oko dva sata nakon sudara u kojem su konzerve rasute po auto-putu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи