Читај ми!

Dugouho jare Simba postalo zvezda u Pakistanu

Jare izuzetno dugih ušiju oduševilo je korisnike društvenih mreža u Pakistanu još od rođenja prošlog meseca.

Simba, kako je uzgajivač Mohamed Hasan Narejo nazvao jare, rođen je na farmi u južnom gradu Karačiju 4. juna sa ušima dugim čak 46 centimetara.

„Moja porodica i ja nismo mogli da verujemo svojim očima. Bili smo tako uzbuđeni. Nešto više od mesec dana nakon Simbinog rođenja, njegove uši su sada dugačke 54 centimetra, a to je duže i od visine koze", rekao je Narejo za DPA.

„Deo (ušiju) dodiruje tlo kada Simba hoda. Mora da ih vuče sa sobom", objasnio je Narejo.

Vlasnik je našao rešenje za problem. „Sašili su mi posebnu vrećicu za Simbine uši. Stavim uši unutra, i omotam mu vreću oko vrata", objasnio je vlasnik neobične životinje.

Život za celu porodicu Narejo promenio se od rođenja Simbe.

„Moj dom je prošlog meseca postao najtraženije mesto u Karačiju. Bio sam na najmanje desetak emisija na TV-u i svakodnevno dajem brojne intervjue novinama i televizijskim reporterima", rekao je Narejo.

Štaviše, dobija ponude u milionima rupija (hiljade dolara) od uzgajivača iz Saudijske Arabije, Omana i Bahreina da proda Simbu.

„Ne želim da prodam svoje jare", odlučan je ponosni vlasnik.

Narejo je jare nazvao Simba zbog njegove smeđe boje kože koja podseća na lavlju. „Takođe, moj mlađi brat i ja smo obožavaoci animiranog lika lava Simbe", dodao je on.

„Planiram da sačuvam Simbinu spermu za veštačku oplodnju, tako da ako, ne daj bože, više ne bude njegove rase – može da se nastavi", rekao je Narejo.

On hrani Simbu mlekom tri puta dnevno, a preduzeo je i druge korake da obezbedi svoju dragocenost – vezao je crni konac oko grla životinje da bi „odagnao uroke", jer, kako kaže – „On je samo jare sa statusom slavne ličnosti".

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво