Читај ми!

Luksuzni turizam u morskim dubinama – električno čudovište na baterije

Neobična električna podmornica dugačka je 35 metara, a u svom sastavu ima teretanu, restoran i mogućnost da se gleda morski svet zahvaljujući jakim svetlima koja obasjavaju vodene dubine. Mogućnosti za ovakve izlete za sada imaju milijarderi i VIP posetioci.

Podvodna zabavna platforma je podmornica duga 35 metara, izgleda kao neverovatna superjahta, samo što se nalazi pod vodom. Može da primi 120 putnika, a kroz 14 prozora iz podmornice se vidi bogat morski svet.

Podmornica ima jaka spoljašnja svetla za noćno ronjenje, a unutrašnjost podmornice je veoma dobro isplanirana – od podvodnog restorana sa 64 mesta do teretane i kazina.

Namenjena je popularnim, poznatim, bogatim ljudima, intimnim venčanjima koji bi da svoje sastanke i konferencije održavaju u miru daleko od znatiželjnih fotografa.

Superjahta je morsko čudovište koje može da radi 24 sata samo na bateriju. Podmornica se puni u luci ili na plutajućim dokovima.

„Podvodna jahta će uzdrmati podmorničku i ugostiteljsku industriju i preuzeti vođstvo u podvodnim događajima.To će biti sjajno iskustvo za poslovni svet", istakao je osnivač i izvršni direktor Bert Houtman.

среда, 08. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара