Читај ми!

Selidbe Beograd - iskustvo četvoročlane porodice

Naša prva selidba prošla je bez komplikacija, bukvalno da je nismo ni osetili. Imamo dvoje male dece i ovaj posao nikako ne bi mogli sami da sprovedemo u delo. Zato smo pozvali u pomoć ljude sa velikim iskustvom.

Селидбе Београд - искуство четворочлане породице Селидбе Београд - искуство четворочлане породице

Već smo se ranije selili, ali tada nismo imali toliko stvari i nismo imali decu. Dugo smo bili u poslednjem iznajmljenom stanu, baš nam je odgovarao. U međuvremenu za 3 godine dobili smo dvoje dece, pa smo počeli da razmišljamo o kupovini sopstvenog stana. 

Uz pomoć subvencije koju nam je omogućila država, ostvarili smo naš najveći san i početkom ove godine kupili smo stan u Mirijevu. Kada smo završili sa adaptacijom, došlo je vreme da se uselimo. U nastavku saznajte kako smo se bez imalo muke preselili u nov stan i ko nam je u tome dosta pomogao.

Kako smo se odlučili za selidbu i kupovinu novog stana?

Supruga i ja živimo zajedno 7 godina, i za to vreme promenili smo zajedno 3 stana u Beogradu. U poslednji stan smo ušli sami, a nakon toga smo dobili dečaka i devojčicu.

Prve dve selidbe nisu bile toliko velike, gotovo da smo sve sami uspeli da organizujemo, a stvari smo prevezli iz nekoliko puta kolima. Poslednja selidba bila je veliki izazov za nas, iako to nismo shvatali do poslednjeg trenutka.

S obzirom da smo brzo dobili decu, čuli smo za subvencije vezane za učešće pa smo počeli da razmišljamo u tom pravcu. Kada smo pronašli stan, kupili ga i počeli sa adaptacijom nismo toliko planirali samu selidbu, išli smo korak po korak.

Kako se renoviranje bližilo kraju počeli smo da razmišljamo o tome, i tek tada smo shvatili da selidba neće biti uopšte mali posao. Nameštaj koji smo kasnije kupili, dečije stvari (kolica, krevetac, itd), naša garderoba i razne sitnice - kada smo pogledali šta sve nosimo sa sobom nije nam bilo dobro.

Kako pronaći agenciju za selidbe?

Tada smo shvatili da sami to nikako nećemo uspeti i da moramo pronaći pomoć. Prijatelji su naravno uvek tu za nas, kao i mi za njih, ali to nije lak posao i zahteva određeno vreme, pa nismo hteli previše da ih opterećujemo.

Odlučili smo da kompletnu selidbu prepustimo agenciji. Nadamo se da je ovo naša poslednja selidba, nismo hteli da se previše zamaramo, već da to vreme posvetimo deci. To je bila naša jako dobra odluka, shvatili smo tek nakon kompletne selidba.

S obzirom da nikada nismo koristili usluge agencije za selidbe, a nismo imali ni koga da pitamo za preporuku, rešili smo da sami pronađemo na internetu. Ukucali smo na guglu selidbe Beograd, ponuda je zaista velika, pa smo na nekoliko sajtova koji su se činili zanimljivi poslali zahtev za procenu selidbe.

Ubrzo su počele da pristižu ponude, a jedna se izdvojila. Taj mejl koji smo dobili od agencije "Moja selidba" bio je drugačiji, dosta pažnje posvetili su odgovoru i imali smo utisak kao da žele da nam pomognu, jer smo napisali da imamo malu decu.

Odlučili smo da ih angažujemo, pa kako bude. Imali smo više sreće nego pameti.

Saradnja sa agencijom ua selidbe u Beogradu - naše iskustvo

Putem telefona napravili smo detaljan plan, kako bi i oni mogli da se organizuju. Njima smo prepustili skoro sve poslove, osim jednog dela pakovanja. Sami smo spakovali sve sitnice i garderobu a demontažu nameštaja, nošenje paketa, transport, montažu nameštaja i skladištenje smo prepustili njima.

U starom stanu imali smo polovan nameštaj koji nismo želeli u novom, pa smo rešili da skladištimo u njihovim prostorijama dok ne pronađemo kupce. Agencija vam može obezbediti i kutije za selidbe koje su nove i čiste, ali nama u tom trenutku nisu bile potrebne.

Kako agencija ima svakog dana nekoliko selidbi, sve što je bilo do nas pripremili smo pre dolaska momaka. Za našu selidbu bilo je dovoljno 4 radnika, veoma brzo su demontirali nameštaj, zaštitili ga i počeli sa pakovanjem paketa u kombi.

Momci su zaista iskusni i uigrani, maksimalno su iskoristili prostor velikog kombija pa smo uspeli da sve spakujemo i transpostujemo u jednom trošku. Po dolasku na novu lokaciju odmah su počeli sa unošenjem paketa, a zatim i sa montažom nameštaja.

Nismo mogli da verujemo, sve to uspeli su da odrade za svega 4-5 sati. Mislili smo da će selidba trajati čitav dan, i da ćemo sa raspakivanjem početi tek sutradan. Ali, vešte ruke momaka omogućile su nam da istog dana raspakujemo osnovne stvari koje su nam bile potrebne za prvu noć u novom domu.

Najbolja agencija za selidbe

Ne znamo da li su najbolji, ali nama su toliko olakšali selidbu da su za nas svakako najbolji. Veliko hvala mladim momcima koji ovaj posao vole, žele da pomognu svakom i veoma su veseli i nasmejani.

Mi nismo imali od koga da zatražimo preporuku, ali zato sada mi možemo vama preporučiti agenciju mojaselidba.com, nećete zažaliti. Na njihovom sajtu možete popuniti formular kao što smo i mi, dobićete konkretnu ponudu koja sigurno neće biti najveća u odnosu na druge agencije.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво