Читај ми!

Probajte i vi da napravite jedinstveni suvenir sa putovanja

Da li ste ikad poželeli da imate kreativne, originalne suvenire koji će vas podsećati na mesta koja ste posetili? Turski umetnik Berk Armagan podigao je tu ideju na potpuno novi nivo koristeći čaše za jednokratnu upotrebu.

Berk obično bira mesta koja posećuje ili zanimljive objekte i crta ih na šoljama za jednokratnu upotrebu da bi napravio specifične kompozicije.

„Počeo sam da crtam po šoljama sa idejom da steknem prihod dok putujem po svetu, i da taj novac iskoristim da i dalje putujem", rekao je.

 

„Bio sam u 25 zemalja i 60 i više gradova od kada sam realizovao ovu ideju, a to je počelo od oktobra 2016. godine", dodao je Armagan.

 

„Iako nemam nikakvo obrazovanje iz oblasti crtanja”, kaže on, „video sam toliko mesta u poslednjih nekoliko godina i upoznao mnogo različitih ljudi."

„Delim ono što sam naučio, svoja iskustva i svoju umetnost dok putujem sa ljudima koji me prate. Zahvaljujući njima, uspeo sam da sarađujem sa brendovima kao što su Ford Turki, Tik-tok, Starbaks i drugi", rekao je Berk Armagan. 

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се