Читај ми!

Koji događaj je predviđen u „Armagedonu“

Nasa je nedavno lansirala svemirski brod kako bi pokušala da uništi asteroid, a reditelj Majkl Bej se našalio da je njegov film „Armagedon“ predvideo budućnost.

Akcioni klasik Armagedon, iz 1998. godine prikazuje grupu stručnjaka za bušenje nafte koje je angažovala Nasa u pokušaju da raznese asteroid nuklearnom bombom, što je slično novoj najavljenoj ideji svemirske agencije o lansiranju rakete na asteroid da bi ga skrenula sa puta u blizini Zemlje.

Reditelj je na Instagramu napisao: „Rekao sam već, ali niko nije hteo da me sasluša. Nasina raketa je Dart poletela".

Kasnije je za medije dodao: „Hvala Bogu što rade nešto jer su ove stvari (asteroidi) smrtonosne. Dolaze brzinom od 24.000 milja na sat, ako se dobro sećam - to je pravi vazdušni napad na Zemlju".

Bej je takođe razgovarao o važnosti misija poput ove u smislu toga da je važno da čovečanstvo bude svesno pretnje koju asteroidi predstavljaju za Zemlju.

„To samo čini svet svesnim da postoji veliki problem koji bismo mogli imati jednog dana, pa je bolje da dobijemo prednost i vežbamo za ono što može biti veoma ozbiljna situacija. Sjajno je što pokušavaju nešto", naglasio je reditelj filma Armagedon u kome glavne uloge tumače Brus Vilis, Liv Tajler i Ben Aflek.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво