Читај ми!

Dečja igračka - kaktus koji repuje o kokainu i psuje, povučen iz prodaje

Američki trgovinski lanac „Volmart“ u Kanadi, povukao je iz svoje onlajn prodavnice igračku u obliku kaktusa koji peva i igra na tri jezika, ali izgovara ružne reči.

Pesme koje reprodukuje igračka u obliku kaktusa, pune su pogrdnih reči i psovki koje govore o drogi. Lutka kaktus igra i peva pritiskom na dugme.

„Igračka koristi psovke i govori o upotrebi kokaina", rekla je za CTV News Toronto , Anja Taner, Kanađanka poljskog porekla.

Žena je kupila igračku - kaktus koji pleše i peva pesme na engleskom, španskom i poljskom - na veb stranici „Volmarta".

AnaTaner navela je da je bila šokirana kada je čula pesmu na svom maternjem jeziku, poljskom,koja govori o kokainu, samoubistvu i depresiji, koristeći psovke.

Igračka je prodata kao dečija igračka na tržištima širom Tajvana, a našla se i u ponudi na Amazona.

„U opisu treba jasno reći da postoje tri pesme. Jedna je instrumentalna. Jedna je španska, a treća je poljska pesma o kokainu", napisao je razjareni recenzent Amazona koji je rekao da vraćaju igračku.

Pesmu je napisao poljski reper Cipis, koji navodno planira da tuži proizvođača igračaka zbog korišćenja njegove pesme bez dozvole."Volmart" je sa svoje veb stranice povukao igraču, ali se ona prodaje u velikom broju on lajn prodavnica.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво