Читај ми!

Misteriozna pećina slučajno otkriće jutjubera

Jedan „Jutjub“ istraživač došao je do neverovatnog otkrića nakon što je naleteo na šupljinu i prostoriju ispod drveta, koje su ga dovele do zapanjujuće očuvane pećine vitezova Templara.

U video-snimku koji je objavljen na Jutjubu, korisnik Brendon Iksplors otišao je na put u Šifnal u Šropšilu u Engleskoj, tragom informacija o postojanju pećine koja je stara 700 godina.

Nakon što je pronašao ulaz u pećinu, Brendon je priznao da „zapravo izgleda zaista jezivo“ i da je „bio u nedoumici“ oko spuštanja, ali da je ubrzo bio zapanjen onim što je otkrio uprkos osećaju „klaustrofobije“.

Iako su u pećini bili vidljivi tragovi smeća, ona je i dalje bila u besprekornom stanju s obzirom na to da se smatra da je na njoj rađeno u 18. veku.

Iako se mogu naći informacije o tome da je pećinu napravio vitez Templar, kaže se da nema dokaza u prilog tome.

Brendonov prijatelj koji ga je pratio na putovanju, istakao je da su ovakve pećine navodno uklete zbog satanskih i crnomagijskih rituala koji su tamo izvođeni. Da u tim pričama ima istine počeli su da sumnjaju kad im je, uprkos punim baterijama, svetlo počelo da se gasi.

Pre nego što je Brendon krenuo na ovu ekspediciju pogledao je sve fotografije pećine koje je mogao da pronađe. Nijedna, kako kaže, ne prikazuje lepotu onoga što su zatekli.  

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво