Читај ми!

Nećete verovati koliko su često stari Grci imali seks! Ovo je recept za njihovu vijagru

Koncept braka i bračnih navika vođenja ljubavi u staroj Grčkoj razlikovao se od onoga koji je u moderno doba uobičajen. Prema navodima nekih istoričara, Grci su vodili ljubav i po dvanaest puta dnevno, a kao afrodizijak najčešće su koristili med i biber.

Poznato je da je u antičko vreme uloga žene bila potpuno podređena muškarcu. 

U nekim slučajevima od žena se očekivalo da koriste sve vrste trikova kako bi zadovoljile seksualne nagone i želje supružnika, od kojih su se neki graničili sa torturom. 

Muškarac je koristio razne prirodne lekove i pomagala kako bi uspeo da zadovolji svoju erotsku partnerku i svoj proždrljivi apetit za seksom i do 12 puta dnevno!

Prema knjizi „Mit o svetoj prostituciji u antici" istoričarke Stefani Budin, postojao je niz preparata osmišljenih da poboljšaju seksualne performanse muškaraca. 

Neki od njih su im omogućavali trajno uzbuđenje. Med u kombinaciji sa biberom bio je jedan od najčešćih i najmoćnijih sastojaka preparata za seks. 

Još jedna tajna "vijagra" koju su drevni ljubavnici koristili bila je jedna indijska biljka (nije navedeno koja), od čijeg lišća se pravio ekstrakt, koji se direktno nanosio na genitalije muškarca i izazivao snažno uzbuđenje. 

Biljka je bila toliko moćna da su parovi koristili nekoliko kapi maslinovog ulja kao protivotrov, da ublaže njeno dejstvo.

 

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво