Читај ми!

Irski gimnastičar dokazao da kreveti u olimpijskom selu mogu da izdrže seks

Irski gimnastičar Ris Maklenegan razbio je mit o tome da su organizatori Olimpijskih igara u Tokiju, sa ciljem da smanje seksualne odnose između sportista, u sobe postavili krevete od kartona, koji jedva mogu da izdrže njihovu težinu.

Uprkos tome što je na Olimpijskim igrama sport na prvom mestu, opšte je poznata činjenica da su seksualni odnosi veoma česti u atletskom selu. Ne mora se biti genije da zamislite šta će se desiti kada mlade, zdrave ljude u najboljoj telesnoj formi stavite na ograničeni prostor.

Ipak, na koncu pandemije koronavirusa narativ se malo promenio. Domaćini su zabranili publiku na stadionima, a sportisti ne smeju da izlaze iz olimpijskog sela dok traje takmičenje i mole se da se socijalno distanciraju.

Jedna od uobičajenih zanimljivosti vezanih za OI je broj kondoma koji se podeli atletama. Organizatori u Tokiju planiraju 160.000 komada, odnosno 14 po sportisti.

Ako vam to deluje kao mnogo, to je ništa u poređenju sa brojem koji je podeljen u Riju 2016. godine – 450.000 kondoma.

Počele su da kruže i glasine da su u sobama olimpijskog sela postavljeni slabašni kreveti od kartona kao jedan od načina da onemogući sportiste da u njima imaju seksualne odnose.

Teoriju o anti-seks krevetima podgrejao je i američki dugoprugaš Pol Kelimo, koji je u jednom od tvitova postavio fotografije soba i kreveta.

Međutim, irski gimnastičar Ris Maklenagan postavio je snimak na društvenim mrežama u kojem razbija mit o slabašnim anti-seks krevetima.

„U današnjoj epizodi lažnih vesti sa Olimpijskih igara - anti-seks kreveti. Navodno su napravljeni da puknu pod iznenadnim pokretima. Sve je laž. Lažne vesti“, rekao je Irac skačući po krevetu.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара