Читај ми!

Kolektivno „Da“ i svadbena atmosfera ponovo u Starom dvoru

Posle prošlogodišnje pauze zbog pandemije koronavirusa, po 22. put u Beogradu je održano kolektivno venčanje mladih parova, koji su se ispred Starog dvora obavezali svojim lepšim i jačim polovinama na ljubav. Manifestacija je uživo prenošena u emisiji „Šarenica“ na RTS-u.

Mladencima je na njihovom važnom danu čestitao i gradonačelnik Zoran Radojičić.

„Da ostanete dugo zaljubljeni i da se volite“, poželeo je gradonačelnik novopečenim bračnim parovima.

Radojičić je rekao i da je manifestacija „Kolektivno venčanje“ jedna lepa tradicija Beograda, kojom se slave ljubav i svi njeni plodovi.

Manifestacija „Kolektivno venčanje“ nastala je još 1999. godine kao potreba da se pomogne budućim bračnim parovima, da se parovima koji stupaju u bračnu zajednicu pruži neophodna podrška, ali i organizuje program venčanja koji će mladencima ostati u trajnom sećanju.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије