Читај ми!

Usred noći zatekla slona u kuhinji kako surlom traži poslastice

Probirljivi slon i višestruki lopov provalio je kroz zid jedne kuće u Tajlandu da bi surlom tražio hranu po kuhinji.

Incident se desio u okrugu Hua Hin na jugu zemlji, u kući Račadavan Puengprasopon, koja je uhvatila simpatičnog lopova na delu i snimila ga.

Račadavan je fotografije postavila na Fejsbuku, napisavši da su je usred noći probudili čudni zvuci iz kuhinje. Zatekla je slona kom je glava virila kroz srušeni zid.

Ušati lopov višestruki je prestupnik, a Račadavan kaže da ga lokalni stanovnici znaju kao Bunčuaja. Ovoga puta uhvatila ga je dok je surlom tražio po fijokama obarajući šerpe i lonce.

Ona je navela za britanski Gardijan da je pređašnja poseta Bunčuaja rezultirala štetom od 1.140 dolara.

Bunčuaj živi u obližnjem nacionalnom parku Kaeng Kračan, a u selo slonovi ponekad svrate. Ponekad kad namirišu hranu, umeju i da se pozovu na večeru.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи