Читај ми!

Ukrajinski par raskinuo pošto su četiri meseca proveli vezani lisicama kako bi testirali svoju ljubav

Mladi ukrajinski par odlučio je na Dan zaljubljenih da se veže lisicama jedno za drugo i da tako provere jačinu svoje veze. Posle četiri meseca uklonili su lisice i krenuli svako svojim putem.

Viktorija Pustovitova i Aleksandar Kudlaj iz Harkova, koji su 123 dana proveli vezani jedno za drugo, konačno su, okruženi kamerama i bezbrojnim pitanjima novinara, odlučili da iseku lisice i raskinu.

Tokom javne ceremonije oslobađanja otkrili su da sada žele da nastave svoj život nezavisno jedno od drugog. Viktorija je navela da čak namerava da se preseli na potpuno drugi kraj zemlje.

Sa radošću je napomenula da će nastaviti da „živi punim plućima“ i da se nada da će njihova priča biti sjajan primer za sve parove.

Aleksandar je priznao da se nisu tako dobro poznavali kada su se odlučili na ovaj neobičan korak, ali da su na kraju shvatili da imaju potpuno različite poglede na život.

„Imamo dobru komunikaciju i sada se odlično poznajemo, ali zdrav razum nam kaže da ni Viktoriji ni meni ova veza nije potrebna. Samo će nam štetiti“, rekao je Aleksandar Kudlaj.

Viktorija i Aleksandar se nadaju da će im ovaj poduhvat, uz dragoceno životno iskustvo, doneti i materijalnu korist, pa nameravaju iskidane lisice da stave na aukciju. Očekuju zaradu od stotinak hiljada dolara.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво