Читај ми!

Novak objasnio zašto je dečaku dao reket – Bodrio me je i kada sam gubio 2:0

Radost dečaka koji je od Novaka Đokovića dobio reket privukla je veliku pažnju, a Novaku je i na konferenciji za medije postavljeno pitanje zašto je baš njega odabrao.

Oduševljenje dečaka kojem je Novak Đoković po završetku meča i osvajanja titule na Rolan Garosu poklonio reket preplavilo je društvene mreže. Svi su se pitali da li je dečaka slučajno odabrao ili je postojao razlog zašto ga je baš njemu poklonio.

Novak je na konferenciji za medije objasnio zašto ga je odabrao.

„Ne znam dečaka, ali čuo sam ga tokom celog meča, posebno kada sam već imao dva izgubljena seta. I dalje me je ohrabrivao, čak mi je delio i savete kako da igram. Dovikivao mi je 'Drži servis! Dobij laku prvu loptu, a onda diktiraj! Idi na njegov bekhend'. Bukvalno me trenirao. I to mi je bilo toliko slatko i lepo, da sam na kraju imao potrebu da dam reket najboljoj osobi na meču. To je bio moj znak zahvalnosti njemu što je sve vreme bio uz mene i podržavao me“, objasnio je Novak.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво