Читај ми!

Osmogodišnjak prodao kolekciju sličica da bi izlečio psa

Brajson Klajman iz Virdžinije, odlučio je da proda svoju vrednu kolekciju Pokemon sličica da bi izlečio svog psa Brusa.

Kako je navela Brajsonova majka, pas je počeo čudno da se ponaša, prestao je da se igra i da se pomera, a bio je veoma živahan pas.

Lokalni veterinar je ustanovio pas ima parvo virus, koji mora odmah da se leči jer može da ugrozi život psa. Troškovi lečenja su bili 700 dolara, a porodica to nije mogla da plati.

„Za prodaju Pokemon sličica saznala sam tek kada mi je suprug poslao fotografiju našeg sina koji ispred kuće prodaje sličice za po pet i deset dolara. Kada smo tu fotografiju podelili na Fejsbuku i stranici Go Fund Me, ljudi su počeli da doniraju novac za lečenje psa“, ispričala je dečakova majka.

Porodica je sakupila 15.000 dolara, na lečenje svg psa potrošili su potrebnu sumu, a ostatak novca su donirali drugim porodicama koji imaju ljubimce kojima je potrebna finansijska pomoć.

Dečak Brajson Klajman je dobio i poklon, Pokemon karte u vrednosti od 420 dolara.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи