Читај ми!

Tinejdžer zbog svađe sa roditeljima, iskopao sebi pećinu u bašti

Tinejdžer Andreas Kanto iz Španije, posle svađe sa roditeljima, šest godina je kopao rupu u bašti porodične kuće da bi živeo u njoj. Kopao je svakoga dana posle škole, u slobodno vreme. Pećina je duboka tri metra, ima grejanje i vaj-faj. Snimak svoje pećine Andreas je objavio na društvenim mrežama.

Andreas sada ima dvadeset godina i zadovoljan je svojim radom, ali ne može da razume zbog čega je šest godina kopao pećinu u svojoj bašti.

Svađe sa roditeljima nisu nepoznanica, ali su u tinejdžersko doba one malo intenzivnije u nekim porodicama.

Andres Kanto je 2015. godine imao 14 godina kada su mu roditelji rekli da ne može da izađe iz kuće u trenerci.

Iznerviran i utučen, počeo da kopa rupu u bašti. To kopanje je trajalo šest godina, a  stvorio je sopstvenu oazu koja ima dnevnu sobu i kupatilo. 

"Moji roditelji su želeli da se presvučem da bih otišao u selo, ali ja sam želeo da obučem trenerku koju sam voleo da nosim kod kuće, i tada sam odlučio da kopam u bašti", rekao je Andreas Kanto.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво