Читај ми!

Nakon prepucavanja Plenkovića i Milanovića, Hrvati najviše guglali šta je to boza

Guglov pretraživač usijao se juče od Hrvata koji su želeli da saznaju značenje reči „boza“, nakon što je premijer Andrej Plenković za predsednika Zorana Milanovića rekao da se razotkrio kao „najobičniji prodavac boze“.

Milanović je na to Plenkoviću odgovorio da je premijer „krkao bozu i gusti sa šlagom“, kao i kremšnite, dok je on pio viski i pivo.

Hrvatski mediji su preneli da se nikada u istoriji reč „boza nije guglovala kao juče, nakon što su se dvojica najviših hrvatskih držvnika „počastili“ u svojim javnim prepucavanjima koja traju mesecima.

RTL je u svom Direktu išao korak dalje pa je objasnio da je reč o hiljadama godina starom turskom napitku, koji je davnih dana bio popularan na Balkanu i posluživao se u poslastičarnicama.

Bozu nije moguće kupiti u Hrvatskoj, pa je ta televizija u emisiji Direkt ponudila i recept za pripremanje ovog napitka.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво