Čitaj mi!

Padao i tumbao se 300 metara niz stene i ništa

Planinar čiji identitet nije otkriven preživeo je pad sa visine od 305 metara u planinama Severne Karoline. Spasioci su posle akcije koja je trajala šest sati, planinara sa lakšim povredama prebacili na sigurno, u Slejt Rok.

Prema rečima nadležnih u Slejt Roku, ljubitelj šetnje po planinskim predelima zadobio je samo lakše povrede nakon što je skliznuo s vidikovca u blizini nacionalnog parka „Blu ridž“.

Planinar je mogao da hoda odmah nakon spasavanja, prenosi Indipendent.

Spasilačke ekipe spustile su se 150 metara niz stene u šumi Pizga da bi došle do čoveka.

Prema rečima spasilaca, neidentifikovani planinar bio je na stazi dva sata pre izlaska sunca.

„Procenjujemo da pao i kotrljao se 305 metara (1.000 stopa). Nekim čudom zadobio je samo lakše povrede“, navodi se u saopštenju spasilačkog odreda okruga Transilvanija.

Ovo je treće spasavanje ljubitelja šetnje po planinskim krajevima od početka godine u ovom kraju pa nadležni savetuju veću opreznost pri kretanju po uzvišenjima i slabije pristupačnim terenima.

broj komentara 2 pošalji komentar
(utorak, 06. apr 2021, 15:42) - anonymous [neregistrovani]

Ehej


Prežive ljudi i pad aviona pa što ne bi kotrljanje niz nizbrdicu. Dakle ovo "Dali je gumo-plasticna lutka" je još jedan od onih komentara koji bi zbog politike negirali i zakon gravitacije. Pismenost (Da li = Dali) da ne pominjemo. Salvador Dali, gumo-plastična lutka.

(utorak, 06. apr 2021, 14:28) - anonymous [neregistrovani]

Dali je gumo-plasticna lutka

Ili par dana zakasnjenja 0d 1. Arlililija, nebitno, bitno je da Ameri nikako da stignu " gospodju" Istinu, a i njihov stil: Uvek prvi i najjaci i najveci i naj, naj ,naj, cemu se uopste cuditi kada se kod njih i u njihovim sredinama, desavaju razne "svemogucnosti" ! 305 metara "cukati" glavom po kamenu i NISTA ! Samo lud i izmozden da u to poveruje, sem da nije imao Tenkovsku gusenicu na sebi ! Ha Ha Ha....

div id="adoceanrsvdcfhklggd">