Читај ми!

Raketni sistem S-400 napravio lančani sudar u okolini Moskve

Mogućnosti S-400 da pogađa mete u vazduhu oduševile su vojne stručnjake, ali je vozač jednog od protivvazdušnih sistema odlučio da isproba njegove kočnice na zimskim putevima, što je rezultiralo lančanim sudarom.

Ruski portal RT podelio je snimak iz moskovskog regiona na kojem se vidi napredni protivvazdušni sistem koji je udario u kombi vojne saobraćajne policije, a ovaj u automobil ispred sebe.

Na kraju je nekoliko vozila završilo u lančanom sudaru.

S-400 je po mišljenju mnogih vojnih stručnjaka najbolji operativni strateški oružani sistem zemlja-vazduh. Nekoliko zemalja ga je već poručilo, uključujući Belorusiju, Indiju i Tursku.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво