Читај ми!

Tri meseca živeo na čikaškom aerodromu jer se plašio da leti zbog kovida

Čovek iz Kalifornije živeo je u čikaškom aerodromu O'Her skrivajući se u obezbeđenom delu zgrade jer se plašio da ode kući zbog pandemije kovida 19.

Aditja Sing uhapšen je za vikend kada su mu policajci tražili dokumenta. Tužioci su pred sudom rekli da je Sing u Čikago stigao 19. oktobra i navodno živeo u obezbeđenom delu od tada.

Sudija Suzana Ortiz zbunjena je bila rečima tužilaca.

„Ako sam dobro razumela, vi mi govorite da je neautorizovani pojedinac navodno živeo u obezbeđenom delu aerodroma od 19. oktobra do 16. januara i nije otkriven za sve to vreme“, upitala je sudija, prenosi Čikago tribjun.

Singa su otkrila dvojica zaposlenih u „Junajted erlajnsu“ kada su mu prišla i tražila identifikaciju. Pomoćnica tužioca Kejtlin Hagerti rekla je da je Sing spustio masku i pokazao im identifikacionu značku koju je nosio oko vrata.

Na legitimaciji je pisalo „operativni menadžer“. Jedini problem je što ona zapravo nije pripadala Singu, već radniku koji je prijavio njen nestanak 26. oktobra.

Zaposleni su onda zvali policiju, koja je uhapsila Singa.

Sing je kasnije rekao da zbog straha od kovida 19 nije hteo da ode kući, a da je na aerodromu živeo od pomoći putnika na aerodromu.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво