Читај ми!

„Banana dvadesetica“ vredi više od 57.000 dolara

Retka novčanica od 20 dolara sa nalepnicom proizvođača banana „Del Monte“, koja je greškom utisnuta na nju, prodaje se na aukciji, a za sada je dostigla cenu od 57.500 dolara.

Aukcijska kuća „Heritidž okšns“ iz Dalasa, zadužena za prodaju novčanice, kaže da je „Del Monte“ dvadesetica izazvala ogromno interesovanje kolekcionara.

Novčanica je štampana 1996. godine, a jedinstvena je zbog nalepnice ekvadorskog proizvođača banana, koja se na njoj našla tokom procesa štampanja. Preko nje je utisnut žig američkog trezora i serijski broj.

Aukcija traje do 22. januara, kada će novčanica biti ponuđena i uživo sa početnom cenom koja će biti određena ponudama koje stignu do tada.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво