Читај ми!

Kako izgleda „bugati“ od 11 miliona evra

Fabrika „Bugati“ koja se nalazi u Molsajmu, nedaleko od Strazbura, odlučila je da svojim sugrađanima priredi božićnu izložbu i prikaže im naskupljeg četvorotočkaša na svetu. „Crni automobil“ (La Voiture Noir) izložen je na glavnom trgu i ostaće tamo do kraja marta.

Pošto ove godine u Molsajmu neće biti božićnog vašara zbog pandemije koronavirusa, u „Bugatiju“ su odlučili da svojim sugrađanima prirede utešnu izložbu i predstave jedan od svojih dragulja na četiri točka na centralnom gradskom trgu.

Procenjuje se da je cena ovog jedinstvenog modela 17 miliona evra zajedno sa svim porezima, mada su iz „Bugatija“ oglasili cenu od 11 miliona evra bez poreza.

„Ovaj automobil je dizajniran prošle godine, ali lepo je što su ga izložili jer mi smo ponosni na 'Bugati', zaista ponosni. To je skup automobil, ali na njemu možemo videti sva najnovija dostignuća u automobilskoj industriji“, kaže Žulijen Bomer, jedan od stanovnika Molsajma.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво