Читај ми!

Njujorčanin spasen posle 10 sati provedenih u automobilu ispod četiri metra snega

U jakoj oluji koja je zahvatila saveznu državu Njujork, 58-godišnji Kevin Kresen ostao je zatrpan izspod smeta od preko četiri metra snega više od 10 sati dok ga konačno nije pronašla spasilačka ekipa već potpuno promrzlog.

Narednik policije države Njujork Džejson Kavli kontaktirao je u četvrtak hitnu službu okruga Tajoga kako bi utvrdio da li su na čekanju neki hitni pozivi. Rečeno mu je da su primili više poziva od čoveka kome je automobil uleteo u snežni nanos kako bi izbegao sudar sa kamionom.

Više ekipa je izlazilo na lice mesta, ali nisu uspeli da pronađu vozilo. Narednik je odlučio da sam pretraži to područje, ali ni on nije uspeo da pronađe vozača.

Međutim, obilazeći oko mesta nesreće, provukao se pored niza poštanskih sandučića u nameri da proveri adrese i tako slučajno udario u vetrobransko staklo automobila u kome je zatekao 58-godišnjeg Kevina Kresena iz Kandora.

Gospodin Kresen je sedeo u automobilu bez grejanja i već je patio od hipotermije i promrzlina. Spasilačka ekipa ga je oslobodila iz zatrpanog vozila i prebacila u bolnicu.

Oluja Gejl koja je zahvatila istočnu obalu Sjedinjenih Država donela je veoma niske temperature i rekordne količine snega. Prva snežna oluja u ovoj sezoni zatrpala je u četvrtak delove Njujorka i dovela službe za čišenje puteva pred velika iskušenja.

Guverner države Njujork, Endrju Kuomo, proglasio je vanredno stanje u 18 okruga i apelovao na sugrađane da se klone puteva.

Obilne snežne padavine pogodile su i Merilend i Pensilvaniju, tako da su i Boston, Masačusets i Vašington, takođe zatrpani snegom.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 23. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара