Читај ми!

Poljubac ili šargarepa – konj u Rusiji odgrizao nos čoveku

Dvadesetpetogodišnji stanovnik Sankt Peterburga ostao je bez nosa, jer je njegovo prisustvo zasmetalo konju kome se približio.

Vasilij je verovatno je želeo „da se pokaže" pred ženom, koju je video na konju u centru Sankt Peterburga i kojoj se udvarao, ali je njegov pokušaj propao. 

Uprkos tome što ga je dama upozoravala da se ne približava konju, jer to može biti opasno, Vasilij, za koga se spekulisalo da je bio pod dejstvom alkohola, nije prezao od namere da dobije poljubac konja, prenosi readsector.com

Vasilij je međutim poricao da je bio pijan i kaže da je samo želeo da životinji da šargarepu, prenosi portal Fontanka.

Životinja je ipak, svakako - odreagovala na njegovo prisustvi, i ugrizla muškarca, koji je zbog povreda morao da bude prebačen u bolnicu.

Kanal Baza telegram, objavio je fotografiju na kojoj se vidi u kako je lošem stanju čovek posle incidenta.

Među komentarima lokalnih policajaca je i onaj u kome se navodi da bi Vasilij „još gore prošao da je dobio recimo udarac kopitom, jer bi to bilo mnogo strašnije od onoga što mu se desilo i što može da reši estetski hirurg".

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара