Читај ми!

"Pacovi su bili svuda" - čovek koga su napali pacovi u Njujorku

Čovek iz Bronksa, delu Njujorka, pao je u 15 metara duboku rupu na asfaltu koji se bukvalno otvorio ispod njegovih nogu. Dok je čekao pomoć napali su ga pacovi.

Leonard Šolders, ima 33 godine i čekao je autobus na Trećoj aveniji, kada je pukao deo pločnika na ulici na kojoj je stajao i upao je u rupu duboku 15 metara ispod nivoa ulice.

„Dok je padao izgrebao je lice, slomio ruku i nogu. Nije mogao da se kreće, a pacovi su bili svuda po njemu, čak je jedan hteo da mu uđe u usta"", rekao je njegov brat za medije.

Trebalo je oko 30 minuta da stignu vatrogasci koji su nesrećnog čoveka izvukli iz rupe i odvezli u bolnicu gde se oporavlja.

Nakon stravične nesreće, gradsko Odeljenje zgrada izdalo je nalog za napuštanje zgrade pored nastale rupe u betonu i dela pločnika koji je nestao.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво