Ken ili barbika, posle 100 plastičnih operacija

Džesiku Alves iz Brazila, popularnu TV ličnost svi prepoznaju po njenom neobičnom izgledu. Osim po plastičnim operacijama, poznata je i po učestvovanju u britanskom rijalitiju „Veliki brat“.

Svojim operacija, a bilo ih je oko 100, ne prestaje da šokira javnost. Upravo po tome je i poznata, jer je ljudski ken Rodrigo Alves, postao ljudska barbika Džesi Alves.

Po rođenju je dečak koji je u ranom detinstvu počeo da nosi žensku odeću.

Na društvenim mrežama objavljuje svoje fotografije natečenog i potpuno izobličenog lica, koje šokiraju korisnike širom sveta.

„Želela sam da ulepšam svoj nos i na njemu imam puno ožiljaka, jer mi je izvađena hrskavica. Sada jedva da mogu da dišem", napisala je na svom profilu.

„Trudim da uživam u životu i bez plastičnih operacija. Sada sam prava ja, glamurozna, prelepa, ženstvena. Ranije sam pokušavala da živim kao muškarac", napisala je Džesika Alves.

broj komentara 2 pošalji komentar
(nedelja, 27. sep 2020, 17:13) - Kalesu [neregistrovani]

Identitet

Primer osobe, koja ceo život podređuje beskonačnoj, a neuspešnoj, potrazi za svojim pravim polnim identitetom. U tome su svoj presudan udeo trebali dati (a izgleda da nisu) roditelji ove osobe na vreme, utvrditi istinu još u detinjstvu i ponašati se prema svom detetu shodno tome. Ovako se lutanje biološki rođenog muškarca ka ženskom, pa od ženskog ka muškom i nazad nastavlja, ali i "ubiru značajni poeni" na društvenim mrežama, što je danas moderno i vrlo unosno. To je i preskup hobi, a izgleda da finansije nisu ovde prepreka ka senzacijama za internet publiku na društvenim mrežama i zaludne novinare - senzacionaliste. O pogubnim posledicama po zdravlje retko govore plastični hirurzi (iako su, po vokaciji, lekari), i njima su ovakvi najbolje mušterije i odličan izvor zarade.

(nedelja, 27. sep 2020, 14:37) - Grkinja [neregistrovani]

Voli svoj izgled, poseban si.

Na razumem jel to jedan lik ili dva, jel se tiče o muškarcu ili ženi , i ne razumem zašto ljudi ne mogu prihvatiti sebe onakvim kakvi jesu nego žele da budu nešto drugo. Tužno.