Nećak Pabla Eskobara otkrio ujakovo tajno skrovište i 18 miliona dolara u njemu

Nikolas Eskobar, nećak jednog od najvećih trgovaca drogom u istoriji, otkrio je nekoliko skrovišta u kojima je njegov ujak krio novac i druge dragocenosti. Prema njegovim rečima, 18 miliona dolara koje je otkrio u jednom od tajnih skrovišta su neupotrebljivi.

U istrazi koju je sprovela medijska mreža Red Mas Noticias, Nikolas, koji se posvetio pronalaženju ujakovih skrovišta u kojima je poznati mafijaš krio novac, otkrio je novi „štek“ u kojem se nalazilo 18 miliona dolara, olovka, grumen zlata, komunikacioni uređaji, kamera i pisaća mašina.

Nikolas kaže da je skrovište pronašao u apartmanu u naselju Las Palmas u Medeljinu, u kojem je živeo pet godina.

„Oduvek sam to govorio sa velikim ponosom: Ja sam najstariji nećak Pabla Eskobara, koji ga je pratio mnogo puta. Kidnapovali su me 17. maja 1993. godine i mučili sedam sati kako bi saznali gde je Pablo“, rekao je Nikolas.

Stare novčanice su pronađene u veoma lošem stanju i neupotrebljive su.

Pablo Eskobar bio je jedan od najvećih trgovaca drogom u istoriji. Njegova narko imperija kojom je upravljao iz Medeljina na svom vrhuncu zarađivala je milijarde dolara godišnje od krijumčarenja kokaina.

broj komentara 5 pošalji komentar
(petak, 25. sep 2020, 08:04) - Dima [neregistrovani]

Ujak

Kako ujak a isto prezime

(četvrtak, 24. sep 2020, 22:43) - maxx/anonymous [neregistrovani]

toliko para

18 miliona dolara ne moze biti od sitnih prodaja. Toliki milioni moraju doci iz neke vece banke. A pogotvu milijarde. Drzave i njihovi bankarski sistemi uzimaju danak. Cim dobiju manje, pocinje potera da se vidi ko je gazda. Sjetite se Paname i Norijege! Prvo zajedno, pa onda s njim u bajbuk!

(četvrtak, 24. sep 2020, 21:16) - Рада [neregistrovani]

Није Ескобар

никог тукао ни присиљавао да шмрче. Сви проблеми око дроге би били решени кад би развијене државе смањиле потражњу за том робом, одмах би пала производња и цена итд а наследници Ескобаровог посла би банкротирали.

(četvrtak, 24. sep 2020, 21:11) - anonymous [neregistrovani]

Paz da nije

Da mu nisu ostrulili tih 18miliona ne bi ni zvao medije.

(četvrtak, 24. sep 2020, 13:41) - anonymous [neregistrovani]

Ta bagra

...koja se kliče hrišćanstvom je veliki problem za svet!
Nećaka treba držati na oku!!!!!8

div id="adoceanrsvdcfhklggd">