Читај ми!

Potera za vukom po Podgorici završena – ljubimac ponovo s vlasnikom

Nesvakidašnja potera odigrala se u petak uveče u podgoričkom naselju Tološi. Nekolkiko sati nakon što je ljubimac – vuk pobegao iz dvorišta, šinterska služba vratila ga je vlasniku.

Pravog vuka koji je pobegao iz dvorišta Aca Novovića, gde godinama živi čopor od oko dvadesetak ovih životinja, uhvatila je šinterska služba i vratila u kavez, javile su podgoričke Vijesti.

Vuk je, kako se pretpostavlja, iz dvorišta Novovića pobegao oko 17 časova, a potom su ga meštani u nekoliko navrata videli i pokušavali da ga zaustave u Dalmatinskoj ulici, kao i u ulicama Ratka Đurovića i Boška Buhe.

Novović godinama drži više od 20 vukova u zatočeništvu, u naselju Tološi, a do sada mu niko nije zabranio neobičan hobi uprkos tome što nema dozvolu za držanje, pišu Vijesti.

Pre nekoliko godina, Novović je najavljivao da će izgraditi nešto nalik zoo-vrtu i da će vukove premestiti, ali se to nije dogodilo.

Zbog toga što drži vukove u naseljenom mestu i u blizini njihovih kuća, više puta su negodovale i komšije, dodaju Vijesti.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи