Amsterdamske prijateljice noći počinju sa radom, ali bez ljubljenja i uzdisanja

Seksualni radnici u Holandiji ponovo su ugostili svoje mušterije, nakon što je ta zemlja olabavila mere protiv širenja koronavirusa. Ipak, neke mere su zadržane – nema ljubljenja i dubokog uzdisanja u lice, prenosi Rojters.

Erotske plesačice i prostitutke izgubile su svoj glavni izvor prihoda od kada su pre tri i po meseca uvedene mere, a bile su iznenađene kada je holandska vlada pomerila datum da mogu da počnu da rade sa 1. septembra na 1. jul.

Amsterdamska četvrt crvenih fenjera, gde hiljade turista dnevno posećuju seks-prodavnice, erotske plesačice i prostitutke, pusta je od kada su uvedene mere.

Sindikat četvrti crvenih fenjera zagovarao je što ranije otvaranje, navodeći kao razlog to što seksualni radnici i dalje moraju da plaćaju zakup za svoje lokale, a da bi preživeli moraju da rade ilegalno.

„Jedva čekam da počnem da radim. Nadam se dobrom danu“, rekla je Moira Mona, dvadesetdevetogodišnja seksualna radnica koja radi u jednom klubu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво