Odbio da usluži ženu bez maske, dobio napojnicu od 80.000 dolara

Barista u „Starbaksu“ kojeg je mušterija verbalno napala zato što je odbio da je usluži jer nije nosila masku, dobio je napojnicu od 80.000 dolara zbog svog postupka.

Lenin Guterez (24) radio je svoju uobičajenu smenu u „Starbaksovoj“ prodavnici u San Dijegu, kada mu je ušla mušterija bez maske na licu.

Kada ju je upitao da li ima masku i pre nego što je uspeo da joj pokaže kompanijina pravila usluživanja, žena je krenula da ga kritikuje i psuje.

Onda ga je mušterija Amber Lin Giles fotografisala i postavila na Fejsbuk uz tekst: „Upoznajte Lenena iz Starbaksa, koji je odbio da me usluži jer nisam imala masku.“

Iako se nadala da će izazvati simpatije, potpuno obratno se desilo. Lavina kritika je upućena na njen račun, a jedan od ljudi odlučio je da otvori stranicu za pomoć Leninu na popularnom sajtu za donacije GoFundMe.

Onlajn kampanja, koja je imala za cilj da prikupi 1.000 dolara, vrlo brzo je postigla svoj cilj, a u narednim danima prikupljeno je više od 80.000 dolara.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво