Propao kroz pod kuće u bunar za koji se nije ni znalo da je tu

Vatrogasci u Konektikatu spasili su čoveka koji je propao kroz pod kuće u sedam metara dubok bunar.

Kristofer Taun pomagao je prijatelju da unese nameštaj u kuću u Gilfordu kada je iznenada propao kroz pod u bunar za koji niko nije znao da je tu.

Srećom, bunar nije bio suv, pa je voda ublažila Kristoferov pad.

„Čuo sam pucanje drveta i kada sam pogledao dole pod je popustio. Onda sam počeo da padam“, rekao je Taun za medije.

Bunar je dubok oko sedam i širok metar i po. Kuća u koju je se njegov prijatelj uselio napravljena je 1843. godine, a po svemu sudeći pre nego što je podignuta na njenom mestu se nalazio bunar.

„U nekom trenutku bunar je pokriven samo podom kuće, bez dodatnog sloja materijala, a bunar nije zapečaćen“, navela je policija.

Pošto nije mogao da stopalima dotakne dno, Taun se održavao na površini držeći se za zid bunara dok vatrogasci nisu stigli i izvadili ga.

broj komentara 11 pošalji komentar
(sreda, 01. jul 2020, 21:21) - Crnotravatz [neregistrovani]

Cash

Koliko para, toliko i muzike ....

(sreda, 01. jul 2020, 17:41) - anonymous [neregistrovani]

Amerika i Engleska biće zemlje proleterske

Pa, Ameri nisu imali Slobu da raskrčmi društvene stanove za po par stotina DM.

(sreda, 01. jul 2020, 14:44) - Risto [neregistrovani]

@Re: Tuzno ili ne

A ja se pitam ko to gradi nove kuce u blizini gradova,pitam se ko to gradi kuce po selima(izuzetak su sela u brdsko-planinskim krajevima) ko to tamo gradi.?

(sreda, 01. jul 2020, 14:24) - anonymous [neregistrovani]

Toliko

Toliko komlikujete .Pao amerikanac , nije važno koje boje, u bunar i ostao živ. To je cela priča .
To se dešava po celom svetu , nestaju čitave kuće .

(sreda, 01. jul 2020, 10:42) - anonymous [neregistrovani]

Re: Tuzno ili ne

Koliko li samo stanovnika Srbije živi pod kirijom koju jedva isplaćuje, a nema ništa svoje; koliko li stanovnika ne može ni pod kiriju ..., koliko li kućerina ne oduva vetar ali se isprazniše i nikoga više ni da uđe ...; koliko li godina prosečna Srbenda (bar da si ga napisao velikim slovom) rinta li rinta da za petočlanu porodicu obezbedi dvosobni stan i taman ga isplati, a potomstvo ode gde kuće "oduvava vetar" ... koliko li zemlje srbijanske zvrji prazno, umesto da se besplatno deli onima koji nemaju ništa - pa neka grade kuće od kartona...
Ili još bolje, što se hitre i vešte Emotivne Jugoslovenčine i Srbende ne okupe, pa svim gore opisanim građanima Srbije naprave zidane kućerine koje - ni poplava ne može odneti, koje niko neće napustati zbog potrage za egzistencijom???
Ipak je tužno, jer sam od jednog Srbende čuo: "Kad je meni dobro, smatram da je svima dobro!"

(sreda, 01. jul 2020, 09:40) - anonymous [neregistrovani]

Tuzno ili ne

Al' srbende i jugoslavencine naprave kucu koju ne oduva malo jaci vjetar. I njihova od prvog dana a ne pod hipotekom citav zivot.

(utorak, 30. jun 2020, 22:47) - anonymous [neregistrovani]

Похвала за коментар "Тужно"

Искрено ме радује да се нашао неко да тако сликовито опише српско-балкански комплекс мање вредности, који се као и сваки други комплекс трансформише у пренадувану "супериорност" која у својој основи има пре свега мањак информираности, а вишак паланачких предрасуда.

(utorak, 30. jun 2020, 15:01) - anonymous [neregistrovani]

Nikad

se ne zna sta ima ispod kuca.U Turskoj ispod jedne kuce nadjen podzemni grad sa 10 spratova.

(utorak, 30. jun 2020, 15:01) - anonymous [neregistrovani]

Тужно

"U SAD je najvaznije da se pokaze svetu kako svako ima "kucu" i kako je to bogato drustvo." Па овим сте описали срж и суштину србијанско-балканистичке таштине и животног начела. То се зове пројекција - оно што не можемо себи да признамо и прихватимо, усмеравамо ка другима и качимо као етикету без икаквог покрића. Само су југословенчине небески неимари и врхунски малтераши, јел? Доктори на мешалици, балансери на фосни? Све мајстори и инжењери, не знаш којем боље иде. Кад крену србенде и југословенчине да критикују једну Америку, онда је тиме много више речено о ономе који критикује него о ономе што се критикује.

(utorak, 30. jun 2020, 12:17) - Dragiša [neregistrovani]

Rekao bih...

U SAD je najvaznije da se pokaze svetu kako svako ima "kucu" i kako je to bogato drustvo. A kuce im od sperploce i drvenih greda pa kad dodje oluja ostane samo betonirana podloga. Retko ko ima kucu od cigle.