Kad je Soni plejstejšn na popustu, tu je i policija

Plejstejšn 4 i dalje izaziva ogromno interesovanje. Jedna od „Lidl“ prodavnica u Francuskoj, danas je bila krcata zbog promotivne cene od 95 evra. Morala je da reaguje i policija.

„Bili smo veoma iznenađeni ogromnim interesovanjem i izvinjavamo se zbog nastalih neprijatnosti. Danas bezbednosni uslovi nisu bili ispunjeni da bi supermarket ostao otvoren. Prodaja PS4 takođe je kod nas trajno otkazana“, izjavila je portparolka prodavnice.

Scene podsećaju na one u Evropi kada je PS4 prvi put predstavljen. Biće zanimljivo videti kako trgovci udovoljavaju potražnji za PS5 kasnije ove godine. Iz „Sonija“ navode da veruju da će svi moći da dobiju željene konzole.

Inače, kompanija „Soni“ je nedavno predstavila dizajn najnovije gejming konzole „plejstejšn 5“, i neke od najatraktivnijih igara koje će biti dostupne kada se konzola pojavi na tržištu. 

Stampedo kupaca u Francuskoj je dokaz da još uvek postoji ogromno tržište za PS4, i da će japanski gigant i dalje pomerati granice kako budu stizale inovacije.

недеља, 28. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво