Nemaš masku, imaš gaće – parola snađi se

Ukrajinka koja nije imala odgovarajuću zaštitnu opremu a htela je da obavi neke poslove u pošti, problem je rešila na prilično bizaran način.

Snimak sigurnosne kamere u poslovnici kijevske „Nove pošte“, pojavio se na društvenim mrežama u ponedeljak uveče. Na snimku se vidi žena bez zaštitne maske za lice, čije nošenje je obavezno u Ukrajini posebno u zatvorenom prostoru, kako se raspravlja sa službenicom za pultom.

Očigledno iznervirana, klijentkinja nasred pošte, pred zbunjenim službenicima i ostalim klijentima, odlučuje da skine pantalone, zatim gaćice i stavlja ih na lice. Posle toga je mirno obukla pantalone kao da se ništa nije dogodilo.

Ova neobična maska očigledno je bila zadovoljavajuća po kriterijumima zaposlenih, koji su nastavili sa radom i obavili transakciju sa pomenutom ženom.

„Nova pošta“ je lokalnim medijima potvrdila ovaj neobičan događaj, ali i pokazala veliko razumevanje za klijentkinju ističući da ni na koji način ne osuđuje njeno ponašanje i da neće slučaj prijaviti policiji.

Zanimljivo je i to što je ženi bila ponuđena besplatna maska kada je ušla u poslovnicu pošte koju je ona odbila da koristi.

Jedina osoba koja će snositi posledice zbog ovog događaja je radnik pošte koji je objavio ove snimke sa sigurnosne kamere, jer kompanija smatra da je tako prekršio bezbednosne procedure i preti mu otkaz.

broj komentara 5 pošalji komentar
(četvrtak, 28. maj 2020, 16:23) - anonymous [neregistrovani]

Maske

Ova zena je pametna.
Lepo je jedan poznati naucnik opisao da staviti masku i ocekivati da ce ona da vas zastite virusa je isto kao kada bi stavili zicanu ogradu sa velikim proredom i ocekivali da vas ona zastiti od komaraca.

Samo sto nema puno onih u vlasti i medijima koji ce ovo da prihvate kao istinu,na zalost

(četvrtak, 28. maj 2020, 00:04) - anonymous [neregistrovani]

Slična ideju

mao sam i ja, al nisam imao gaće na sebi, no samo šorc.

(sreda, 27. maj 2020, 22:39) - anonymous [neregistrovani]

Коначно сам дознао ...

...зашто жене носе гаће!!!

(sreda, 27. maj 2020, 20:12) - anonymous [neregistrovani]

Svet je poludeo

Svet je poludeo, ali ne i ova zena. Ako se svi prave ludi, ili su stvarno tako glupi i nemaju ni gram mozga, onda zasto ne bi ni drugi mogli da se ludiraju. Dala mi je dobru ideju, jer se uvek mislim da nema garancije ni da je ta maska koja mi se nudi ispravna. Sigurnija sam u cistocu svojih gaca.

(sreda, 27. maj 2020, 15:05) - anonymous [neregistrovani]

to bi bila i ja!

ova cirkusijada je komicna. svi znamo da jedine maske koje delimicno pomazu su n95, informisite se ljudi.

div id="adoceanrsvdcfhklggd">