Prodaje se vila na ostrvu Vankuver, spremna za karantin

U slučaju da morate dugo da budete u karantinu, učinite to na izolovanom imanju na ostrvu Vankuver u Kanadi. Imaćete svežu hranu gajenu na imanju, a iz vile možete na privatnu plažu, uz pritisak na dugme iz podzemne garaže možete brodićem ili gliserom na vožnju okeanom… Sve što vam je potrebno je 9,2 miliona dolara da kupite i nekoliko stotina hiljada dolara za godišnje održavanje imanja.

Kada je biznismen i hotelijer Raul Malak 2012. godine kupio modernu vilu na ostrvu Vankuver u Kanadi, građevina je bila skoro nova – imala je samo šest godina. Prethodni vlasnik potrošio je 17,2 miliona američkih dolara na izgradnju kuće, koja je trajala bezmalo sedam godina.

Kada je morao da se odseli, Malak je za nešto više od 3,5 miliona američkih dolara kupio nameštajem opremljenu vilu, pomoćnu zgradu i oko 27 hektara zemljišta, piše Blumberg.

Ipak, tokom godina, ispostavilo se da je za njega i suprugu to previše prostora i da bi porodica sa nekoliko dece više uživala i bolje koristila mogućnosti koje imanje i vila pružaju.

Malak je dao oglas, ali tokom prethodne tri godine nije naišao na kupca koji bi se prema kući „ponašao“ kako treba.

Imanje obrađuje okolno stanovništvo bez zakupa jer Malak insistira da se zemlja koristi, a tako želi da ostane i kada vila dobije novog vlasnika. 

Vila ima šest spavaćih soba, podeljenih u dva dela – deo za vlasnika i deo predviđen za goste, idealan za izolaciju jer, osim odvojenih kupatila, imaju i zasebne ulaze u ovu veliku, luksuznu građevinu.

Ko voli da se vozi okeanom, ima mogućnost da se hodnikom spusti do podzemne garaže u kojoj se nalazi brodić ili gliser i pritiskom na jedno dugme može isploviti a da nikome u vili ne smeta.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво