Na porodičnom izletu pronašli vreće sa milion dolara

Porodica iz Virdžinije spakovala se i otišla van grada na izlet, prvi put od kada su ukinute mere zabrane kretanja zbog pandemije koronavirusa. Dok su vozili drumom, naišli su na dve vreće u kojima se nalazilo skoro milion dolara.

Automobil koji je išao ispred porodice Šanc obišao je na drumu vreću i nastavio, ali oni nisu uspeli. Nakon što su prešli preko vreće, zaustavili su automobil i, misleći da je đubre ili neki drugi otpad, pokupili je ne želeći da je ostave tu.

U blizini su videli sličnu vreću, pa su i nju pokupili i ubacili u svoj pik-ap.

Kada su uveče stigli kući, krenuli su da ih bace, ali su na dodir pomislili da je unutra pošta. Proverili su i otkrili da je reč o novcu.

Mnogo novca.

Šancovi su pozvali lokalnog šerifa, koji je utvrdio da se u vrećama nalazi skoro milion dolara.

U vrećama je bilo po nekoliko manjih, sa informacijama gde bi novac trebalo da bude čuvan.

„Unutar vreća nalazile su se plastične torbe koje su bile adresirane sa natpisom 'sef za keš'“, rekla je Emili Šanc za televiziju WTVR.

broj komentara 3 pošalji komentar
(petak, 22. maj 2020, 17:24) - anonymous [neregistrovani]

nbg

a jesteeeeeeeee....

(petak, 22. maj 2020, 16:09) - anonymous [neregistrovani]

Poštenje

Ovo je primer lažnog poštenja. Nađeš novac na sred puta, koji je neko tu bacio i vratiš ga, kome? Šerifu? Umesto da ga zadrži i popraviš svoj život. Od kratke popularnosti i tapšanja po ramenu, neće dobiti ništa.

(petak, 22. maj 2020, 13:09) - Branko [neregistrovani]

Čestitke

Čestitke nalazačima. Mirna savest i nagrada pa je win-win situacija. Ako se još malo našalim. Slediće madijska popularnost pa intervjui, pa snimanje reklama, možda i filma...