Nije preporučljivo teksaškog rendžera gurnuti u jezero

Jedan teksaški rendžer pokušao je savesno da upozori okupljene posetioce parka prirode na obali jezera Ostin da zadrže fizičku distancu, što se nije dopalo mladiću po imenu Brendon Hiks, koji ga je gurnuo u jezero, zbog čega je ubrzo i uhapšen.

Pažnju američke javnosti je privukao video-snimak koji se pojavio na društvenim mrežama, a na kojem se vidi kako je dvadesetpetogodišnji Brendon Hiks gurnuo u jezero teksaškog rendžera koji okupljenima u parku objašnjava da zadrže fizičku distancu.

Dok su neki sa odobravanjem poslušali savet da se raziđu po travnatoj livadi i smanje mogućnost širenja koronavirusa, Hiks se zaleteo i gurnuo rendžera u jezero Ostin, ali je i sam završio u mutnoj i plitkoj vodi, pošto ga je rendžer u padu uhvatio za ruku.

Na kraju video-snimka vidi se i kako Hiks, obučen samo u kupaće gaće, beži sa „mesta zločina“. Ipak, ubrzo je uhapšen i suočiće se sa optužbom za napad na javnog službenika.

Njegov advokat je saopštio da je Brendon Hiks posramljen zbog svog postupka i da poštuje sprovođenje zakona, pogotovo u ova teška vremena.

Policajac koji je na licu mesta sastavio izveštaj, napisao je da je rendžer mogao da udari glavom u dok, onesvesti se i utopi u jezeru, prenosi Si-En-En.

субота, 15. јун 2024.
20° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије