Hrabra novinarka intervjuisala Smrt na plaži

Reporterka televizijske stanice Ej-Bi-Si, Fejt Grejem, uputila se na poznatu javnu plažu na Floridi da zabeleži kako protiče prvi dan posle jednomesečne zabrane okupljanja kupača. Njen razgovor sa Smrću mnogima je zaličio na scenu iz horor filma.

„Danas je veliki dan, javne plaže su ponovo otvorene prvi put posle mesec dana. Neki su veoma zadovoljni, ali neki su veoma nezadovoljni ovom odlukom. Jedan od nezadovoljnih je lokalni advokat Danijel Ulfelder koji će celog dana protestvovati protiv otvaranja plaže obučen u kostim smrti. Daćemo mu priliku da nam kaže zašto je doneo ovakvu odluku“, rekla je Grejem i nonšalantno predala mikrofon gospodinu Ulfelderu.

Uporni advokat školovan na Stanfordu, obučen u kostim smrti koji je kupio u Volmartu, kao što je i obećao, došao je 1. maja na plažu kako bi ljudima pokazao šta ih čeka ukoliko prestanu da vode računa o fizičkom rastojanju.

„Ovde sam jer mislim da smo prerano otvorili plaže. Ja sam veliki zagovornik javnih plaža i godinama se borim za njihovo postojanje, ali mislim da sebi nanosimo veliku štetu što dozvoljavamo da se okupi veliki broj ljudi i tako samo produžimo period epidemije“, ponovio je Danijel Ulfelder svoje poznate stavove.

Na kraju je hrabra reporterka obećala da će svoje gledaoce naknadno izvestiti kako je protekao prvi dan i kako su posetioci reagovali na Danijelov protest.

субота, 01. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије