Uželeli ste se letenja, poručite obrok iz aviona i uživajte

Aviokompanija „Ural erlajns“ počela je da vrši dostavu na kućnu adresu obroka koje služe tokom leta Rusima koji su uskraćeni za putovanje i koji zbog epidemije koronavirusa propuštaju uživanje u đakonijama koje im poslužuju u avionu.

Aviokompanija je uslugu dostave avionske hrane na kućnu adresu uvela u Moskvi, Sankt Peterburgu i Jekaterinburgu sa namerom da svojim korisnicima pruži „ukus putovanja bez napuštanja doma“.

„Sve je baš kao u avionu, osim pogleda“, objavili su na svom profilu na društvenim mrežama.

Rusija je zatvorila svoje granice za strance i obustavila međunarodne letove, osim onih koji vraćaju Ruse ili vraćaju strane državljane u zemlju porekla.

Mnogi Rusi su već nedeljama zatvoreni u kućama i izlaze samo kako bi kupili hranu ili lekove, izbacili smeće ili prošetali psa.

Međutim, usluge dostave hrane i dalje funkcionišu, a stanovnici velikih gradova uveliko su ih iskoristili kako bi napunili svoje rezerve.

„Ural erlajns“ nudi osnovni paket hrane koje i inače služe tokom leta – piletina, junetina i riba – kao i sok od pomorandže, jabuke i paradajza. Obrok se poslužuje na tradicionalnom avionskom poslužavniku.

U Moskvi obrok od piletine za biznis klasu košta 1.250 rubalja (16.65 dolara), a za ekonomsku 550 rubalja (7.33 dolara).

Inače, broj rezervacija sedišta u avionima prošlog meseca je smanjen za 92 odsto u Rusiji, saopštila je ove nedelje ruska Asocijacija vazduhoplovnih prevoznika.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво