„Slagalica“ za istoriju – takmičari izvukli isti Moj broj, jednopotezna Asocijacija

Dvadeseta emisija 125. ciklusa emisije „Slagalica“ bila je jedinstvena u dugoj istoriji popularnog kviza. Prvi put dogodilo se da oba takmičara u igri „Moj broj“ izvuku isti broj. Nešto kasnije, takmičarka Lidija Milivojević rešila je „Asocijaciju“ nakon samo jednog otkrivenog polja.

Četvrtfinalisti Karlos Franko i Lidija Milivojević imali su zanimljivu borbu. Nikada pre nije se desilo da se cifre zaustave identično za oba takmičara u igri Moj broj

Karlos i Lidija su dva puta za nekoliko minuta morali da smišljaju kako da dođu do broja 528. Lidija je oba puta dobila bodove. 

Nešto kasnije, u igri Asocijacije, posle otkrivanja samo jednog polja koje je sadržalo reč bob, polufinalistkinja Lidija znala je rešenje kolone, a odmah nakon toga dala i konačno rešenje. 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 29. мај 2024.
16° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије