Zmajevi, kosmonauti i dinosaurusi - novi nivo socijalne distance

U vreme pandemije, apeluje se na nošenje zaštitnih maski i rukavica, posebno ako moramo da izađemo iz svojih domova do apoteke ili supermarketa gde je kao po pravilu - gužva. Neki građani otišli su i „korak dalje“ u zaštiti.

Možda nestašica maski u apotekama, a možda samo želja za malo zabave u sumornom dobu pandemije, naterala je kupce u marketima da krenu u kupovinu sa "posebnim" zaštitnim maskama.

Stiče se utisak da su neki otvorili kutije sa maskama koje koriste za Noć veštica ili dečje zabave, rođendane...

Jedna gospođa, snimljena sa maskom u vidu glave zmaja bila je posebno raspoložena posle kupovine. Verovatno je nabavila sve što je želela.

Par obučen u kostime dinosaurusa, rekao je da je na ovaj način hteo sa malo „razveseli decu" ali i ljude u prodavnici, gde „obično vlada strah" zbog gužvi.

Žena - kosmonaut je takođe viđena u jednom marketu. Kupila je šta je želela, i naravno, izazvala veliku pažnju.

Koliko su se ovi kreativni ljudi zaista i zaštitili - ne znamo, ali čuli smo da nekada i smeh ume da leči, makar malo...

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи