Koronavirus redizajnirao i logotipe auto-industrije

Trenutno nijedna fabrika automobila na severnoj hemisferi ne radi zbog koronavirusa. Mnogi od njih su svoje skupe kampanje za nove modele pretvorili u spotove u kojima objašnjavaju opasnosti koje virus donosi i kako se od njega zaštititi. Tako su auto-kompanije zbog pandemije promenili svoje logotipe da bi stanovništvu skrenuli pažnju na držanje rastojanja između ljudi.

Nemački auto-giganti podržali su na slikovit način kampanju za društveno distanciranje tokom pandemije koronavirusa.

Svetska zdarvstvena organizacija, vlade širom sveta, a zatim i mnoge popularne ličnosti, apeluju ovih dana u medijima i na društvenim mrežama na neophodno držanje odstojanja između ljudi, kako bi se smanjila mogućnost prenošenja virusa.

„Komercijalno ćemo na ove spotove potrošiti milione evra, ali ne želimo da ostanemo po strani od svega što se događa. Naročito ćemo ovu kampanju sprovesti u Americi gde se bolest tek širi“, objasnio je Herbert Dieses iz „Folksvagen grupe“.

Privremenom promenom rasporeda elemenata na svojim amblemima pokazali smo koliko je za sve nas važno društveno distanciranje ovih dana, kažu u „Audiju“ i „Folksvagenu“.

„Logo smo samo malo modifikovali i prilagodili situaciji. Mi nemamo nikakvu dilemu da zakupljeni prostor za reklame zamenimo porukama za sprečavanje širenja virusa“, istakao je Dieses.

Kupovina novih automobila nije više prioritet, otkazan je i sajam u Njujorku, ali posle svakog lošeg perioda ide onaj dobar i mi se za to pripremamo, poručuju iz „Audija“ i „Folksvagena“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара