„Ženi nam se Vukota“ razbija strah od koronavirusa u Milanu

Protiv malodušnosti i dosade u karantinu u Italiji se bore na razne načine. Jedan stanovnik Milana odlučio se da moral sugrađanima podigne pesmom „Ženi nam se Vukota“ i to izvođenjem na trubi.

Nakon snimaka grupe stanovnika koji pevaju sa svojih otvorenih prozora u Sijeni, u Toskani, koji su obišli svet, iz Milana stiže novi video-klip koji vraća osmeh na lice uprkos tome što je o koronavirusu reč.

Muzičar iz Milana Rafaele Koler izvodeći na trubi hit sa ovih prostora Ženi nam se Vukota uveseljavao je sugrađane. 

„Ovde smo radi fleš moba iz zatvorenog Milana, želimo da svim našim prijateljima iz Srbije damo podršku“, kaže Rafaele i poručuje da obožava Srbiju. 

Stanovnici Milana, kada god imaju priliku za to, pozdravljaju zdravstvene radnike aplauzom.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво