Otac na sinovljevoj utakmici postao hit na internetu

Roditelji na treninzima svoje dece često umeju da budu problematični zbog preglasnog bodrenja i navijanja, ali Fil Hatfild je sve to podigao na nov nivo.

Petlići „Bou strita“, u kojima Hatfildov sin brani, vodio je 2:0 protiv „Lanilara“, pre nego što je usledila situacija koja je nasmejala milione ljudi širom sveta.

Fil je „pomogao“ svom sinu Osijanu, koji nije primetio udarac protivničkog napadača, gurnuvši ga na put lopti.

Kris Vilkins, otac jednog od petlića „Lanilara“, koji je sve to snimao, nije mogao da sakrije svoje oduševljenje komičnom situacijom, već je prasnuo u smeh.

Očigledno su se mnogi roditelji pronašli u Filovom ponašanju, pošto je snimak za samo nekoliko dana pogledan više od 25 miliona puta.

Ipak, Fil je rekao za Bi-Bi-Si Vels da će se ubuduće truditi da bude tih tokom utakmica.

„Utakmica se većinom vodila na drugoj polovini terena, pa nije imao mnogo posla, a ja sam otišao do gola da mu pomognem da ostane koncentrisan. U jednom trenutku krenuo je prema meni jer me nije lepo čuo šta sam mu rekao, pa sam pokušao da ga vratim na pravu poziciju, a on se sapleo“, objasnio je Fil Hatfild.

broj komentara 2 pošalji komentar
(subota, 10. nov 2018, 19:09) - Xyxyxyx [neregistrovani]

Sta

Ma sta naprica?

(subota, 10. nov 2018, 18:32) - www.mbt66.eu [neregistrovani]

Gol se ne važi jer je ranije došlo do prekršaja


Ruka njegovog oca je ušla u teren, dakle, došlo je prekršaja jer su imali ruku jednog igrača više, stoga je sudija trebao dosuditi penal!

div id="adoceanrsvdcfhklggd">