Читај ми!

Dve gospođe Federer na tribinama!

Na polufinalnom meču Australijen opena, između Rodžera Federera i Endija Marija, na tribinama „Rod Lejver arene“ pojavile su se dve gospođe Federer – prava, Mirka, i jedna u koju su svi gledali. Možda je zato Rodžeru popustila koncentracija.

U boksu Rodžera Federera, trenutno svetskog broja dva u tenisu, uvek sedi supruga Miroslava Mirka Vavrinec. Ništa novo, tako je bilo i jutros, na polufinalnom meču Australijen opena, između njega i Endija Marija.

Međutim, na tribinama „Rod Lejver arene" se prvi put pojavila još jedna gospođa Federer! A nije mu majka. Ni strina.

Devojka savršene figure sa majcom na kojoj je pisalo "Mrs Federer" privukla je pažnju apsolutno svih na stadionu, pa i foto-reportera.

Možda je samo Mirka nije videla. Da li?

Број коментара 28

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи