Читај ми!

En Hatavej, leopard haljina i seksi ples na Nedelji mode u Parizu

U Parizu je održana Nedelja mode, na kojoj je kultni brend „Skjapareli“, koji predvodi Danijel Rozberi, predstavio kolekciju inspirisanu Danteovom „Božanstvenom komedijom“ i „Paklom“. Pometnju je izazvala i En Hatavej.

Društvene mreže preplavljene su fotografijama i snimcima upečatljivih outfita manekenki i poznatih dama koje su prošetale modnom pistom Pariza. Među njima su Kajli Džener, Irina Šajk, Naomi Kembel, Dodža Ket...

U prvom planu su haljine koje imaju životinjsku glavu kao detalj. Ali za oko posmatrača zapala je i neobična modna kombinacija Dodže Ket, koja je u svom crvenom izdanju na sebi ponela 30.000 svarovski kristala.

Na Nedelji mode u Parizu prikazana je kolekcija za proleće/ leto 2023. godine koja je nešto novo i „zastrašujuće" sa upečatljivim detaljima životinjskih glava lava, leoparda, vučice, koje u Danteovoj alegoriji predstavljaju požudu, ponos i pohlepu.

Modna kuća „Viktor & Rolf" na Nedelji visoke mode u Parizu predstavili su kolekciju proleće-leto 2023, a modeli su prošetali u bajkovitim haljinama od tila koje su bile okrenute u svim pravcima. 

Inače, dizajneri su istakli da su životinjske glave ručno rađene od pene, smole, vune i veštačkog krzna. Kasnije su ručno oslikane.

Pažnju je privukla i glumica En Hatavej, koja je bila na Nedelji mode u Parizu i zasenila svojim mladalačkim izgledom.

Ona je na plesnom podijumu posle svečanosti zaigrala uz pesmu "Lady Marmalade". Video je pregledalo više od 16 miliona ljudi.

Takođe je oduševila i modnom kombinacijom koju je nosila za kuću Valentino.

Ponela je haljinu sa leopard printom i perlama, uz obavezne helanke. Takođe je imala i štikle s leopard printom.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи