Читај ми!

Američka glumica Eni Veršing preminula u 46. godini

Eni Veršing, najpoznatija po ulozi FBI agenta Rene Voker u TV seriji „24“, umrla je u 46. godini. Američka glumica preminula je u Los Anđelesu nakon borbe sa rakom, potvrdio je njen publicista.

Rođena je i odrasla u Sent Luisu, u američkoj saveznoj državi Misuri. Tokom dve decenije karijere, Eni Veršing pojavila se u desetinama televizijskih projekata.

Prvu ulogu ostvarila je u Zvezdanim stazama: Enterprajz. U sedmoj i osmoj sezoni serije „24“ tumačila je FBI agentkinju Rene Voker.

U Vampirskim dnevnicima oživela je Lili Salvatore, igrala je u Marvelovim Beguncima, seriji The Rookie i, nedavno, u drugoj sezoni Zvezdanih staza: Pikard kao kraljica Borga.

Veršingovoj je dijagnostikovan rak 2020. godine, ali je nastavila da radi. Iza nje su ostali suprug, glumac Steven Ful i tri sina.

Glumica Ebigejl Spenser, koja se pojavila sa Veršingovom u naučno-fantastičnoj seriji Timeless, napisala je na Tviteru: „Volimo te Eni Veršing. Mnogo ćeš nedostajati.“ Od koleginice se pozdravila dužom porukom i fotografijom na Instagramu.

Nil Drukman, koji je kreirao video-igru The Last of Us u kojoj je Eni pozajmila glas  Tesi, napisao je na Tviteru: „Upravo smo izgubili prelepu umetnicu i ljudsko biće. Srce mi je slomljeno“. 

Kolege i prijatelji prerano preminule glumice pozvali su sve da pruže finansijsku pomoć porodici na stranici GoFundMe

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво